YAYMAN VE YAVUZ HATAYLILARI ERDOĞAN’IN MİTİNGİNE DAVET ETTİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, ortak bir basın açıklamasında bulunarak 7 Haziran’da Hatay’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı mitinge Hataylıları davet ettiler.

 Yapılan ortak açıklamada; “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim çalışmaları için Türkiye genelinde düzenlediği mitingler kapsamında Hatay’a gelerek 7 Haziran 2018 Perşembe günü saat: 16.00’da Antakya İtfaiye Önü’nde “Vakit Türkiye Vakti” diyerek Antakya İtfaiye önünde Hatay’lılarla buluşup, “Güçlü meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye” vurgulu seçim beyannamesini anlatacak ve seçimler için siz değerli Hataylı hemşehrilerimizden destek isteyecek. Bu önemli mitingimizde siz değerli hemşehrilerimizi aramızda görmekten onur duyarız.” denildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.