NECMETTİN ÇALIŞKAN; “HATAY SAHİPSİZ”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Çalışkan: “Seçildiğim takdirde bugün olduğu gibi halkın içinde olmayı kendime bir görev addediyor, bunu taahhüt ediyorum.”

Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları 24 Haziran seçim temposunu hızla sürdürüyor. Saadet Partisi Milletvekili adayları Dr. Necmettin Çalışkan, Mustafa Eğe, Atila Erol, Fatih Dökmeci, İl Başkanı Hamza Çalışkan ve partililer önce Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB),  Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) ile bazı esnaf ziyaretlerinden sonra Kırıkhan ve Altınözü’nde taziye ziyaretlerinde bulundu.

Adaylar Son olarak, Hatay Yardımlaşma Derneği’ni (HAYAD) ziyaret ederek ihtiyaç sahibi aileler ve Suriyelilere iftar için dağıtılacak paketleme çalışmasına katıldı.

1.sıra Milletvekili adayı Dr. Necmettin Çalışkan, ATSO, HESOB ve HASİAD ziyaretlerinde, bu güzide kuruluşlarımızın değerli başkanları, yönetimi Hatay için elinden geleni yaptıklarını belirterek, Hatay’a bir girişimci olarak çok şey kazandırdıklarını ancak siyasi anlamda Hatay’ın sahipsiz olduğunu dile getirerek şunları söyledi;

Hatay ili sahipsiz, Hatay’ın iyi şekilde Ankara’da temsil edilmesi gerekiyor. Sadece genel başkanın referansına sırtına dayayarak ortaya çıkan ama halktan kopuk, Hatay’da yaşamamış, ikametgâhı dahi olmayan adaylardan sonuç elde etmek zorudur.

Önemli olan Ankara’da iş takip edecek halktan birilerine, hemen ulaşabileceği, halkın sorunlarını hızlıca çözecek adaylara ihtiyaç var. Bendeniz seçildiğim takdirde bugün olduğu gibi halkın içinde olmayı kendime bir görev addediyor, huzurlarınızda bunu taahhüt ediyorum” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.