İbrahim Gül’den Seçim Bürosu Açılışı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhur İttifakı’ İskenderun Seçim İrtibat Bürosu’nu açılışında, milletvekili adayları, ilçe ve il yöneticileri ile partililer katıldı. Görkemli bir törenle açılan seçim bürosunun açılışında konuşan İbrahim Gül,  MHP’nin tarihi bir zafer yazmaya geldiğini söyledi. MHP böylece İskenderun’da seçim bürosunu açan ilk siyasi parti oldu.

MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül’ün iddialı bir şekilde hazırlandığı 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkılmasıyla Cumhur ittifakında İskenderun’un da il olacağı müjdesini verdi. Gül, Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin 19 yeni il kurulmasını öngören 100 il, bin ilçe teklifinin seçim beyannamesinde yer aldığını belirtti. FETÖ tehlikesinin halen var olduğuna da dikkat çeken Gül, “Ne kadar temizlersek temizleyelim bunlar bitmiyor, tükenmiyor. Devletin tüm hücrelerine girmişler. Bunları bitirmek için 24 Haziranda sandığın başına giderek ‘Cumhur İttifakı’nı asgari çoğunlukla sandıktan çıkararak kılıcı bizim elimize verin, kangren olmuş bölgeyi kesip atalım” diyerek, destek çağrısı yaptı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.