CHP HATAY MİLLETVEKİLİ ADAYI GÜZELMANSUR HATAY’DAN UMUTLU

Published on:  /   Yorum yapılmamış

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Erken Genel Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, sıkılmadık el, gezilmedik esnaf ve işyerleri, ziyaret edilmedik ev bırakmamak için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

24 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde vatandaşlar tarafından ilgi ve coşkuyla karşılanan CHP Hatay Milletvekili Adayı  Mehmet Güzelmansur, seçim çalışmaları kapsamında Çekmece Mahallesi’nde bulunan Kanaat Önderi Sedat Bilgin, Yütaş Kooperatifi, Hatay Gazeteciler Cemiyeti, Antakya Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesi, Eğitim-Sen Hatay Şubesi’ni ziyaret etti.

İlk ziyaretini Çekmece Mahallesi’nde bulunan Kanaat Önderi Sedat Bilgin’e gerçekleştiren CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin önemine değindi. Huzuru yeniden tesis edeceklerinin altını çizen CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, “Türkiye’de ve Hatay’da insanlar sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Vatandaşların etnik kökeni, dini inancı, yaşam tarzı ne olursa olsun baskı ortamını ortadan kaldıracağız. Türkiye’de ve Hatay’da barışı, kardeşliği, huzuru yeniden tesis edeceğiz. Biz ayrım yapmadan ve gözetmeden milletimizi seviyoruz. 24 Haziran’da vatandaşlarımız yaşanan bu sıkıntılara Artık Tamam diyerek CHP’yi işbaşına getireceğine yürekten inanıyorum. Barış, Kardeşlik ve Huzur iklimini birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Hatay’da ve Türkiye’de yeniden inşa edeceğiz.” dedi.

Antakya’da şehir içi taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Yütaş Kooperatifi’ni ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur şoför esnafıyla bir araya gelerek sıkıntı ve sorunlarını dinledi. Şoför esnafının sorunlarını CHP iktidarında çözeceklerini belirten CHP Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, “24 Haziran’da esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Esnafımızın sıkıntılarını çözmek bizim boynumuzun borcudur. Hatay’ın sorunu benim sorunumdur. İnanıyorum ki esnafımız ve milletimiz 24 Haziran’da Artık Tamam diyerek CHP’yi işbaşına getirecektir.” Dedi.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti ve Antakya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek gazetecilerle bir araya gelen CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, “24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde CHP olarak biz ülkemize ve Hatay’ımıza huzur vaat ediyoruz. Sıkılmadık el, ziyaret edilmedik ev ve işyeri bırakmayacağız. Türkiye’de ve Hatay’da yok olan huzur iklimini yeniden tesis edeceğiz. Basının özgür olmadığı yerde huzur olmaz. Esnafımız, çiftçimiz, çalışanlarımız için her türlü gerekli önlemleri alarak projelerimizle Hatay’ı ve Türkiye’yi yönetmeye talibiz. İşsizliği kesinlikle ortadan kaldıracağız. Hangi vatandaşa sorarsanız dertli. Hatay mutluluk oranı sıralaması 77’nci sırada. 81 içerisinde en mutlu 77’nci il konumundadır. Bu konuda Hatay için tüm sorunları çözmeye kararlıyız. Hataylılar bu sorunlara Artık Tamam diyerek 24 Haziran’da tercihini CHP’den yana kullanacağına inanıyorum. Ben, sen yok, biz varız. 25 Haziran sabahı Türkiye’yi ve Hatay’ı aydınlık günler bekliyor. Halkın iktidarında basına uygulanan sansürü anında kaldıracağız.” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesi’ni ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur yaptığı konuşmada, “Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz her zaman bizlerin başımızın tacıdır. Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz en üst düzeyden haklara sahip olacaklar. Şartlarını en iyi şekilde iyileştireceğiz. Türkiye’nin sorunlarını çözmek için Allah’ın izni, milletimizin tercihi ile 24 Haziran’da milletimiz CHP’yi işbaşına getireceğine inanıyorum. Şehitlerimiz ülkemizin ve milletimizin nuru, gazilerimiz ise onurumuzdur.” dedi.

 

 

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.