SEYFİ GÜÇLÜ MECLİS, GÜÇLÜ HÜKÜMET, GÜÇTÜ TÜRKİYE

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

AK Parti İskenderun İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programı, ile Hatay’ın kurmayları seçmenle buluştu.

Yapılan konuşmalarında; İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 24 Haziran seçimlerinin diğerlerinden çok farklı olduğunu, bunun için de herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını, İlçe Başkanı Bilgili, önemli bir zafere imza atacaklarını, İl Başkanı İbrahim Güler ise, Ak Parti’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la büyük hedefler peşinde olduğunu belirterek, koşan ve oyun kuran bir ülke olabilmek için bu seçimin öneminin çok büyük olduğunun altını çizdi.

Grand Plaza’da düzenlenen iftar yemeğine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, milletvekili adayları H. Bayram Türkoğlu, Abdulkadir  Özel, Abdulkerim Güven, Ecrin Nazlı İnan ve Cengiz Yıldız, milletvekili aday adayları, partinin gençlik ve kadın kolları ile çok sayıda partili katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajları veren  İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konuşmasında şunları kaydetti; “Ak Parti İskenderun Teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programına hoş geldiniz şeref verdiniz. Sizlerin ve aile efradınızın ramazanı şeriflerini en içten dileklerimle kutluyorum. Bilindiği üzere son derece önemli olan bir seçimin aferesindeyiz. Bu seçim ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam coğrafyası açısından büyük önem taşıyor. 24 Haziran seçimlerinde milletin adamı genel başkanımız, cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olacaktır.

Sayın Cumhurbaşkanımızı 24 Haziran seçimlerinde Allah’ın izniyle iyi bir oy oranıyla seçeceğiz inşallah. Dualarımızı ve gayretlerimizi esirgemeyelim. Bu ülkenin geleceği ile alakalı AK Parti hükümetleri döneminde hep güzel işler yapıldı. Sizlerin de desteğiyle çok güçlü bir Meclis ve çok güçlü bir Cumhurbaşkanıyla birlikte 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız” Yapılan konuşmaların ve duaların ardından iftar programı sona erdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.