Hatayspor değişime ayak uydurdu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

E-BİLET İÇİN İMZALAR ATILDI

2018-2019 sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan şampiyon Hatayspor, yeni sezon öncesi çalışmalarını sıkı tutarak sorumluluklarını tek tek yerine getiriyor.

Türk futbol hayatına 2014 yılında giren ve o tarihten itibaren Süper Lig ve Birinci Lig maçlarında kullanılan E-Bilet(Passolig) uygulamasının Hatayspor maçlarında da kullanılması için imzalar atıldı.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza törenine Hatayspor Başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden, Genel Sekreter Aydın Toksöz ve Passolig Pazarlama Direktörü Metin Karaoğlu katıldı.

BORDO-BEYAZLI TARAFTARLAR HATAYSPOR LOGOLU PASSOLİG KARTLARIYLA MAÇLARA GİREBİLECEK

Hatayspor’un maçlarını oynadığı mevcut Antakya Atatürk Stadyumu’nda hayata geçirilecek olan E-Bilet uygulaması ile taraftarlar, maçlara üzerinde Hatayspor’un logosu bulunan passolig kartları ile girebilecek.

BAŞKAN MADEN: TARAFTARLARIMIZ KARTLARINI HATAY STORE MAĞAZALARINDAN TEMİN EDEBİLECEK

Atılan imzaların ardından düşüncelerini paylaşan Başkan Maden, “Yeni sezonda her şey farklı ve güzel olacağına inanıyorum. Birinci Lig’e renk katan iddialı bir takım olacağız. Tüm hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Taraftarlarımız 15 Haziran’dan itibaren Antakya Primemall AVM’de açılacak olan Hatay Store mağazasından da passolig kartlarını temin edebilecek” diyerek taraftarlara umut dolu mesajlar verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.