PAYAS’TA “SOSYAL MEDYA” SEMİNERİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“Sosyal Medya Araçlarının Aile içi Kullanımı ve Bağımlı Okul Öncesi Çocuklar” adlı Seminer Kamile Şahin Konferans Salonunda Payas halkının yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Payas Kaymakamlığı, Payas Belediyesi, Payas Milli Eğitim Müdürlüğü, Payas Toplum Hizmetleri Derneği ve KADEM desteği ile yapılan seminere; Payas Kaymakamı Dr. Polat KARA, Payas Belediye Başkan Vekili Fikret SARAÇOĞLU, Payas Milli Eğitim Müdürü Eray SARI, Payas Halk Eğitim Müdürü Sinan KOÇULU, Payas İlçe Sağlık Müdürü Bülent DOĞRU, Payas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Ali ARAS ve kurum müdürleri  ile KADEM Hatay Temsilcisi Selma TUNÇ katıldı.

Sosyal Medya Araçlarının Aile içi Kullanımı ile katılımcıları bilgilendirmek üzere düzenlenen seminerde; “Bilişim çağının sonuçları olarak hayatımıza giren Pc, İnternet, Cep Telefonu ve Tablet gibi araçların aile ve çocuklar üzerindeki olumsuz etkileri , Bu araçların doğru kullanımı, Sağlık üzerindeki olumsuz etkileri, Aile ve çocuk üzerindeki sosyal etkileri ve çocukları uzak tutabilme yolları “ dinleyicilere aktarıldı.

Seminer soru ve cevap kısmıyla katılımcıların en çok sıkıntı yaşadığı sorunların çözümlenmesi ve bu seminerlerin her kesime ulaşılması dilekleri ile sona erdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.