CHP’li DUDU: ESAS ŞİMDİ BAŞLIYOR!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt DUDU, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile Anadolu’da seçim çalışmalarında ilmek ilmek emek verdiklerini belirterek “İnandığım ilkeler ve sol değerler doğrultusunda yüreklilikle çalışarak, örgütümü siyasetimin temel öznesi yaptım. Bu anlayışla; örgütün en alt katmanlarından başlayarak yaptığım siyaset yolculuğunda, 24, 25 ve 26. Dönemde Milletvekili olma onurunu yaşadım. Baştabana bu onuru yaşatan Atamızın bize emaneti partim CHP’ye, bu süreçte beraberce mücadele ettiğim, her türlü desteklerini gördüğüm örgütüme, yol arkadaşlarıma, partililerime, Hatay Halkına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Hakkınızı helal edin…” dedi. 

Siyasetin vekillik yolculuğunda yerimi yeni arkadaşlara bırakırken, hiç şüphesiz ki örgüte yaslanarak mücadelemi ve azim ve mücadeleyi  sürdüreceği mesajı veren Mevlüt Dudu, açıklamasında şunları söyledi:

“Süreklilik ve tutarlılık içinde ilkelerim doğrultusunda Örgütümüzün sinerjini arttırmak üzere partime her türlü desteği vermeye devam edeceğim.

Ülkemizin en kritik Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin yapılacağı 24 Haziran 2018’de hepimize tarihi görevler düşüyor. CHP olarak; 25 Haziran’da, şimdiye kadar görülmemiş inançla iktidarı devralmak üzere büyük bir umudu ateşledik. Mitinglerine eşlik ettiğimiz Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin toplumda yarattığı heyecanı ve umudu görmek, siyasi mücadelemizdeki kararlılığımızı arttırıyor. Bu yüzden ilk hedefimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanarak, Muharrem İnce’yi Çankaya Köşkü’ne taşımaktır. Bu büyük mücadelede Muharrem İnce ile ilmek ilmek Anadolu’yu örerek, miting miting dolaşarak halkımızla kucaklaşacağız. Mücadelemiz, esas şimdi başlıyor!”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.