Rektör Prof. Dr. İpek yaşamını yitirdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Mustafa Kemal Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Haluk İpek yaşamını yitirdi. Merhum Rektör İpek, yarın Karacaahmet Mezarlığında öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

Üniversite resmi web sayfasından yayınladığı mesaj ile duyulan üzüntü; “ Üniversitemiz kurucu Rektörü Prof. Dr. Haluk İpek Beyin vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum İpek’in Kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” şeklinde dile getirildi.

MKÜ 11.07.1992 tarih ve 21281 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 3837 Sayılı Kanunun 25’inci ve 28.03.1983 tarihli ve 2809 sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilat Kanununa eklenen Ek-17 maddesi ile kurulmuş; Prof. Dr. Haluk İpek, kurucu Rektör olarak görev yapmıştı. Ekogündem Gazetemiz emekçileri adına MKÜ Kurucu Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Haluk İpek’e Allahtan rahmet ailesine, sevenlerine ve MKÜ camiasına başsağlığı diliyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.