Milletvekili Orhan Karasayar’dan Teşekkür Mesajı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

TBMM İdare Amiri – Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili Orhan Karasayar,  listelerin açıklanmasının ardından  sosyal hesabından verdiği mesajla23, 24, 25, ve 26. Dönem Milletvekilliğim Dönemlerinde Şahsıma Olan Desteklerinden Dolayı Dünya Liderimiz, Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum.Görevlerim Suresince Bizleri Yalnız Bırakmayan ve Desteklerini Her Daim Hissettiğim Çok Kıymetli Hatay’lı Hemşehrilerimize ve Tüm Ak Parti Ailemize En Kalbi Duygularımla Şükranlarımı Sunuyorum.” dedi.

Tüm adayları tebrik ettiğini belirten Orhan Karasayar, açıklamasında şu görüşlere yer verdi. “Kutlu Davamızın Kutlu Yürüşünde Bayrağımızı Devralan Başta 27. Dönem Ak Parti Hatay Milletvekili Adaylarımız Olmak Üzere Tüm Milletvekili Adaylarımızı Canı Gönülden Tebrik Ediyorum. Ülkemizin ve Aziz Milletimizin İstikbali Açısından Hayati Bir Önem Taşıyan ilk Başkanlık Secimi Olan 24 Haziran Seçimlerinde Görev ve Makam Gözetmeden Son Nefesimize Kadar Çalışarak Yüce Allah’ın İzni, Aziz Milletimizin Takdiri ile Liderimiz, Reisimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Parlamentoda Ezici Bir Çoğunluk ile İlk Turda Ülkemizin İlk Başkanı Olarak Tekrar Göreve Getirmenin Hazzını ve Mutluluğunu Yaşayacağız. Yüce Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun. Ülkemizin ve Aziz Milletimizin Huzur ve Bekâsı Daim Olsun.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.