KIRIKHAN BELEDİYESİNDEN İSRAİLİ KINAMA MİTİNGİNE DAVET

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Belediyesi, 14 Mayıs 2018 tarihinde, ABD Büyükelçiliğinin Kudüs’e taşınmasını ve İsrail’in kuruluş yıl dönümü olan Nekbe’nin (Büyük Felaket) 70. yılını protesto etmek için İsrail sınırında bulunan Gazze’li Müslüman kardeşlerimizi; Genç, yaşlı, çoluk, çocuk, kadın, erkek demeden katletmeleri neticesinde kınama mitingi yapacak.

18 Mayıs 2018 Cuma günü Cuma Namazına müteakip Kırıkhan Merkez Ulu Camii önünde yapılacak olan mitingde İsrail’i kınayan basın açıklaması yapılacak.

Konuyla ilgili Kırıkhan Belediyesinden yapılan açıklama da;
“Terörist devlet İsrail’in Gazze’de masum Müslüman din kardeşlerimize yapmış olduğu hava destekli bombalı ve silahlı saldırıdaki katliam neticesinde 62 Filistinli kardeşimiz şehit düşmüş ve binlerce kardeşimiz de yaralanmıştır.

Bizlerde Kırıkhan Belediyesi olarak bu katliama dur diyerek, yaralı gazi kardeşlerimizin ve Filistin halkının yanında olup onlara destek vermek amacıyla 18 Mayıs 2018 Cuma günü Kırıkhan Merkez Ulu Camide kılınacak Cuma namazı sonrası düzenleyeceğimiz Kınama mitingine bütün halkımızı davet ediyoruz.

Müslüman iri olmalı, diri olmalı, bir olmalı, birlik olmalı, müslüman uyanık olmalı, gafletten uyanmalı, ayet-i celilede emredildiği gibi kardeş olmalı.
filistin asla yalnız değildir” denildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.