ÖNAL: “AMACIMIZ GENEL BAŞKAN AKŞENER’İ CUMHURBAŞKANI YAPMAK”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İYİ Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı İrfan Önal seçim çalışmalarına devam ediyor. Önal bu anlamda İYİ Parti İskenderun İlçe Teşkilatını ziyaret etti. 


İYİ Parti Hatay Milletvekili aday adayı olan İlle Bankası önceki genel müdürü İrfan Önal, İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Onfidan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek sohbet etti ve hizmetleri ile  projelerini anlattı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yeni bir soluk ve yeni bir ses ile yola çıktığına dikkat çeken İYİ Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı İrfan Önal, “Genel Başkanımız sayın Akşener’in izinde bu yola çıktık. Yeni bir ses, yeni bir soluk ve yeni bir vizyon ile Türk siyasetinde görev aldık. Vatandaşlarımızın dertlerine çözüm üretecek uzman kadrolar ve ciddi projeler ile yola çıktık. Ülkemizi düzlüğe ve aydınlığa çıkaracak, halkın yüzünü güldürecek kadrolar ile görev aldık ve iktidara talibiz” dedi.
İskenderun’da partililer ile bir araya gelen ve partililere kendini anlatan Önal, geçmiş yıllarda Hatay ve Türkiye için yaptığı önemli hizmetleri hatırlattı.

İYİ Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı İrfan Önal, “Halkın teveccühü ile Milletvekili seçilmem halinde, 37 yıllık devlet ve bürokrasi tecrübem ile Hatay’ın meselelerine sahip çıkacağım. Çok zengin bir program ile bu göreve hazırım. Geçmiş yıllarda çeşitli makamlarda ki görev sürem içinde Hatay ve Türkiye geneli çok önemli projelere ve hizmetlere imza attım. Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır. Hizmet aşkı ile yeni bir göreve talibim” dedi.

İYİ Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı İrfan Önal , en önemli amaç ve hedeflerinin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olmasını sağlamak olduğunu ifade ederek, bu amaç ve hedef doğrultusunda azimle çalıştıklarını ifade etti.
İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Onfidan, Hatay, Türkiye ve İYİ Parti için mücadele ettiklerini dile getirerek, Genel Başkanları Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olacağına inandıklarını belirtti ve el birliği için bu amaç uğrunda çaba harcadıklarını söyledi.

İlçe Başkanı Hakan  Onfidan ve Yönetim Kurulu üyeleri,  İYİ Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı İrfan Önal’ı sıcak bir ilgi karşıladılar ve çıktığı bu yolda başarılar dilediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.