Erhan Kara ve Heripus’dan ilk uluslararası başarı…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Mayıs ayının ilk haftası İstanbul’da gerçekleştirilen 6. Sansev Uluslararası Çoksesli korolar Festivaline şef Erhan Kara nezaretinde katılan İskenderun Heripus Çoksesli Korosu seslendirdiği beş eserle jüri ve izleyenlerden büyük beğeni topladı.

6. Sansev Uluslararası Çoksesli korolar Festivalinde Hatay ve İskenderun’u başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadıklarını belirten İskenderun Heripus Çoksesli Korosu şefi Erhan Kara “Bu festivalde dinleyiciler tarafından gerçekten çok müthiş ilgi gördük, salonda büyük kıyamet koptu. Festival jürisi tarafından da popüler müzik yorumlamada başarı ödülüyle, ödüllendirildik. Bizim için çok güzel bir deneyimdi. Özellikle koristlerim için çok güzel deneyimdi. İskenderun Heripus Çoksesli korolarının ilk kez uluslararası bir festivale katıldığını vurgulayan şef Erhan Kara “Yazın da Estonya’da yapılacak olan Avrupa’nın en büyük korolar festivali Europa Cantat festivaline katılacağız. Sansev Festivali de bizim için ön hazırlık oldu. İskenderun’u Hatay’ı çok güzel temsil ettiğimiz ilk uluslararası korolar festivalinde olduğu gibi, Avrupa’nın en büyük korolar festivalinde de ülkemizi, şehrimizi temsil edeceğimizi umut ediyorum” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.