Ebe ve hemşirelerden Vali Ata’ya ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“12 Mayıs Hemşireler Günü”, “05 Mayıs Ebeler Günü” ve  “12-18 Mayıs Hemşireler Haftası” münasebetiyle İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz, MKÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Cahit Özer, MKÜ Tıp Fakültesi Başhemşiresi Rahşan Odabaşı, Yılın Hemşiresi Tülay Şirin ve Yılın Ebesi Sultan Yalçın ve beraberindeki heyet, Hatay Valisi Erdal Ata’yı makamında ziyaret etti.
14 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 10.00’da Valilik makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ata, doğduğu andan itibaren vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarını büyük fedakârlıklarla karşılamakta, hayatın en önemli noktası olan “sağlık hizmetleri” için ellerinden geleni yapmakta olan ebe ve hemşirelerin gününü kutladı.
Hemşirelik mesleğinin, insan sağlığı ve yaşamı için önemini vurgulayan Vali Ata, “İnsan hayatının öneminin farkında olarak sabır, üstün gayret ve sevgi ile çalışan bu yüce mesleğin mensubu olan siz hemşirelerimizin tekrar “Hemşireler Gününü” kutluyorum ve meslek hayatınızda başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz ise 12 Mayıs Hemşireler ve 05 Mayıs Ebeler günü münasebetiyle Vali Ata’yı ziyaret ettiklerini ve kabulünden dolayı Vali Ata’ya teşekkürlerini dile getirdi. 
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.