HATAY’DAKİ FUAR VE ETKİNLİKLERE TESCİL BELGESİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Çukurova Marka, Patent ve Kalite Danışmanlığı yetkilileri, T.C Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından onaylanan Hatay Büyükşehir Belediyesi logosunu, gerçekleştirilen çeşitli fuar ve etkinliklere ait tescil belgelerini Başkan Savaş’a teslim etti. Hatay’a dev projeler kazandırarak halkın gönlünde taht kuran Başkan Savaş, gerçekleştirdiği fuar ve etkinliklere ait tescil belgelerini teslim alarak Hatay’a bir kez daha gurur yaşattı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a tescil belgelerini takdim eden Çukurova Marka, Patent ve Kalite Danışmanlığı yetkilileri tescil belgelerinin Hatay Büyükşehir Belediyesi Logosu, Hatay Meslek Edindirme Kursları, Hatay Yöresel Ürünler ve Gıda Fuarı, Hatay Ayakkabı Fuarı, Kitap ve Kırtasiyecilik Fuarı, Hatay Otomotiv Fuarı, Hatay Evlilik Öncesi ve Hediyelik Eşyalar Fuarı, Hatay Fotoğraf Fuarı, Hatay Tarım Fuarı ve Hatay Mobilya Fuarı’na ait olduğununu açıkladı.

“HATAY’I GELECEĞE TAŞIMAK VE KENTİMİZİ DÜNYAYA TANITMAK AMACIYLA BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATIYORUZ”

Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescil işlemleri tamamlanan çeşitli fuar ve etkinliklerin ardından konuşma yapan Başkan Savaş,” Hatay’ı geleceğe taşımak ve kentimizi tüm dünyaya tanıtmak amacıyla birbirinden önemli projelere imza atıyoruz. Hatay’ın ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz birbirinden önemli projelerimiz ile halkımıza en güzel şekilde hizmet verme gayesi içerisindeyiz. Bu gerçekleştirmiş olduğumuz proje ve organizasyonlarımız Hatay’ın ekonomisinin gelişmesine de oldukça katkı sağlamaktadır. Tescil belgelerimizi de Çukurova Marka, Patent ve Kalite Danışmanlığı yetkililerinden teslim aldık. Hatay’a hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.