Narkotik suçlarla mücadele

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü, halkın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, genç ve çocukların, kötü ve zararlı alışkanlıklardan (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yaptığı titiz çalışmalara ara vermiyor.

Titizlikle ve hassasiyetle sürdürülen çalışma doğrultusunda; Narkotik Suçlar kapsamında 27/04/2018 ile 04/05/2018 tarihleri arasında İskenderun’da 5 olay meydana gelmiş olup, Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 9 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldığı açıklandı. Resmi kanallardan yapılan açıklamaya göre:

Söz konusu olaylar kapsamında, Diyarbakır İli ile İskenderun İlçemiz hattında uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik geniş kapsamlı bir operasyon gerçekleştirilmiş olup, bu operasyon neticesinde 96,050 gr. kubar esrar maddesi, 165 kök kenevir bitkisi ve 1 adet hassas terazi ele geçirilmiştir.

Diğer olaylarda ise, toplamda 2 gr. esrar maddesi, 8 adet captagon hap, 100 kök kenevir bitkisi, 3 adet ecstasy hap, 1 gr. kenevir bitkisi tohumu ve 1 adet hassas terazi ele geçirilmiştir.

İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir” denildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.