Hatay’dab dünyaya çocuk istismarına “dur” mesajı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Atatürk Anıt Alanında; 2018 kişi ile çocuk istismarına dikkat çekildi. Hatay çocuk istismarına “dur” dedi Çocuk. 

İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun Belediyesi, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ve İskenderun Gençlik Merkezi işbirliğiyle hazırlanan koreografide çocuk istismarına dikkat çekilmek amacıyla 2018 kişi, Anıt Meydanı’nda ‘Stop Child Abuse’ (Çocuk İstismarına Dur) koreografisini oluşturdu.

Çocuk istismarı ve ihmali konusunda farkındalık oluşturmak için 2018 kişi ile ‘Stop Child Abuse’ yazılı siyah tişörtlerle Anıt Meydanı’nda koreografi sergilendi. 7’den, 70’e birçok insanın siyah tişörtlerini giyerek geldiği Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen koreografi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. ‘Stop Child Abuse’ (Çocuk İstismarına Dur) koreografisi ile çocuk istismarına dikkat çekildi.

Düzenlenen etkinlik ile sokakta yatan çocuklara, Dünyadaki savaşlar yüzünden ölen çocuklara, açlıktan soğukta ölen çocuklar, şiddet gören, istismara uğrayan çocukların yaşadıklarına ‘dur’ diyebilmek için bir araya gelen İskenderunlular sanatçı Atilla Yılmaz’ın konseri ile seslerini duyurmaya çalıştılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.