AK Parti Hatay’da adaylarını tanıttı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’da AK Parti tarafından 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı Antakya ve Payas’da yoğun katılımla gerçekleşti.  

24 Haziran seçimleri öncesinde gerçekleştirilen milletvekili aday adayı tanıtım toplantıları AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi. 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı geniş bir katılımla Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, yapılan her seçimin bu milletin ayağa kalkışı olduğunu söyledi. Güler, 24 Haziran’da yapılacak seçimin bu güne kadar yapılmış olan seçimlerin toplamından daha fazla önemli bir seçim olduğunu belirterek, “Bugün dördüncüsünü yapmış olduğumuz aday adayı toplantısını tanıtım toplantısını icra ediyoruz. Değerli arkadaşlarımı çıkmış oldukları bu kutlu yolda hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Rabbim mahcup etmesin. Bugüne kadar ülke olarak bir çok seçim atlattık. Yaptığımız her seçim kendi içinde ayrı bir öneme, kendi içinde ve koşullarında bir değeri vardı. Yaptığımız her seçim bu milletin bir meydan okumasıydı. Yaptığımız her seçim bu milletin ayağa kalkışıydı. Esarete karşı başkaldırışıydı. Lakin 24 Haziran’da yapacağımız seçim bu güne kadar yapmış olduğumuz seçimlerin toplamından daha fazla önemli bir seçim” dedi.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti Hatay milletvekili aday adayları, bir düğün salonunda düzenlenen tanıtım toplantısında bir araya geldi.

Aralarında eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ın da olduğu çok sayıda milletvekili aday adayının katılım gösterdiği toplantıda, aday adayları kendilerini tanıtarak, memlekete hizmet için çalışacaklarını belirtti.

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, yaptığı konuşmada, tüm milletvekili aday adaylarına başarı diledi.

Bugüne kadar ülke olarak çok seçim atlatıldığını fakat 24 Haziran’da yapılacak seçimin öneminin daha büyük olduğunu kaydeden Güler, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, “Öyle tek yumruk durmalıyız ki, mazlumlara umut olmalıyız. Bizler birbirimize öyle kenetlenmeliyiz ki bizleri ayrılığa götürecek her durum kapıları kapatmalıyız ve 24 Haziran’da Hatay’da, Cumhurbaşkanlığına sahip çıkmak anlamında rekor kıracağız.” diye konuştu.

Eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı, AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Hüseyin Yayman ise, söz konusu Hatay ise gerisinin teferruat olduğunu vurguladı.

Hatay’a hizmet için çalışacaklarını aktaran Yayman, “Hatay’a daha fazla hizmet etmek için, Hatay’da Recep Tayyip Erdoğan’ın bayrağını göndere dikmek için, Hatay’da birlik ve beraberlik siyasetini hakim kılmak için, Hatay’da sen, ben yok, biz varız anlayışını tesis etmek için teşkilatlarımızla beraber çalışmaya söz veriyoruz.” dedi.  

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.