2018 kişi Çocuk İstismarına Dur dedi!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın İskenderun ilçesinde çocuk istismarı ve ihmali konusunda farkındalık oluşturmak için 2018 kişi ile ‘Stop Child Abuse’ yazılı siyah tişörtlerle Anıt Meydanı’nda düzenlenen koreografi ile dikkat çekildi.


7’den, 70’e birçok insanın siyah tişörtlerini giyerek geldiği Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen koreografi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun Belediyesi, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ve İskenderun Gençlik Merkezi işbirliğiyle hazırlanan koreografide çocuk istismarına dikkat çekilmek amacıyla 2018 kişi ile ‘Stop Child Abuse’ (Çocuk İstismarına Dur) koreografisi yapıldı.
Gerçekleştirilen koreografi sonrası, ellerini siyah boyaya batıran katılımcılar beyaz kumaşa ellerin basarak, çocuk istismarına “dur” dediler. Etkinlik canlı müzik eşliğinde son buldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.