Tülin Durgun Yetim, milletvekili aday adayı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AK Parti’den Hatay Milletvekili Aday Adayı olan Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, ilk hedeflerinin Genel Başkanları ve liderleri Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçtirip, devletin başına getirmek olduğunu söyledi.
Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti’ye aday olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Siyaset ahlak zemini üzerinden yapılmalı. Her şeyden önce insan adayıyız. Ahlaklı, dürüst olmak gerekir. Ahlakı kenara atarak siyaset yapanlar hep yanılıyorlar. Siyasetten kaçmak yok, siyaset vatandaşlık görevidir” dedi.

AK Parti’nin zincirleri kırıp tabuları aştığını ifade eden Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, “Geçmişte yerlerde sürünen ülkeydik. Dileniyorduk, iMF borç vermezse perişan olurduk. Allah’a şükür namerde muhtaç değiliz. Bütün bunlar AK Parti iktidarları döneminde gerçekleştirildi. Milletimiz de geçmişle ülkeyi kıyaslayarak, gerçeği gördü ve her seçimde AK Parti’yi birinci parti yaptı. İnşallah milletimiz 24 Haziran seçimlerinde de bugüne kadar güvenini boşa çıkarmayan AK Parti’ye yine görev verecektir. Çünkü bu millet hizmet edeni daima başına taç etmiştir” dedi.

Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“24 Haziran seçimlerinde birlikte bütün çalışmamızı ortaya koyup, Hatay’da en yüksek oyu almak. Ve en önemlisi liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçtirip, devletin başına getirmek ilk hedefimiz. Bunu da başaracağımıza yürekten inanıyorum. Türkiye çapında en az yüzde 60’lara varan bir oy oranıyla Cumhurbaşkanımızı ilk turda seçtireceğiz. Erken seçim kararının alınmasından sonra kamuoyunda konuşulanları hep beraber izliyoruz. Karşımızda olan partilerin hiçbir projesi, hiçbir söylemi bile yok. Tek söylemleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olmasın, onun yerine kim olursa olsun. Kim olacağını da bilmiyorlar. Parti içinde cumhurbaşkanı adayı bile çıkarmaktan aciz bir ekiple yarışıyoruz. Bu yarışın sonucu zaten 16 yıldır olduğu gibi seçimden önce belli. Biz bu seçimi yine alırız ve rakiplerimize bir yenilgi daha yaşatırız. Çok çalışacağız ve 24 Haziran’da hedefimize ulaşacağız. Bunun için teşkilatlarımızın her bir bireyine büyük görevler düşüyor.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.