Atılay Uluışık, 2.Ulusal İpek Baharı Festivali için Hatay’da

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ünlü oyuncu Atılay Uluışık, 2.Ulusal İpek Baharı Festivali kapsamında Samandağ İlçesine geldi. Samandağ İlçesinde  çeşitli ziyaretler gerçekleştiren, ünlü oyuncu Uluışık Samandağ ilçesinin doğa,tarih kenti ,müstesna bir coğrafya olduğunu dile getirdi.

Türkiye’nin bir dönemine damgasını vuran bizimkiler dizisinde Çocuk oyuncu olarak ünlenen ,ülkemizin önemli sinema sanatçılarından biri olan Atılay Uluışık,Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i ziyaret etti.

Ünlü oyuncu Atılay Uluışık, Samandağ 2. Ulusal İpek Baharı Festivalinde yer almaktan onur duyduğunu,Bu sebeple festivali  gerçekleştiren Samandağ Belediyesine ve Samandağ Kadın dayanışma derneğine teşekkür ettiği belirtti. Zengin bir içerikle gerçekleştirilen bu festivalin her anlamda kentin gelişimine katkı sunacağına inandığını ifade etti. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e  çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız  hazır bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.