WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (18294) ORDER BY t.name ASC

ADAY ADAYLARI BAŞKANIN KAPISINI AŞINDIRIYOR | Ekogündem Gazetesi

ADAY ADAYLARI BAŞKANIN KAPISINI AŞINDIRIYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 24 Haziran tarihinin ülkenin geleceği açısından son derece önemli olduğunu belirtti.

 

AK Parti Hatay Milletvekili Aday adayları İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ayrı ayrı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dil getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bilindiği üzere bir süre önce erken genel seçim kararı alındı. Daha sonra yüksek seçim kurulu seçim takvimini açıkladı. 27’inci dönemde milletvekili aday adayı arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyorum. Partimiz tarafından yapılacak olan temayül yoklamaları ve ardından yapılacak çalışmalar ile adaylar belli olacak” dedi.

Başkan Seyfi Dingil,”daha sonra da genel merkezimiz aday belirlemesi yapacaklar. İnşallah partimiz, yöremiz ve ülkemiz için her şeyin en güzeli olur.24 Haziran’da genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan olarak seçeceğiz. AK Partimizde seçimden başarılı bir şekilde çıkacaktır. Bizlerde sizlere çıkmış olduğunuz bu kutlu yolda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaları ardından Başkan Seyfi Dingil bir süre konukları ile sohbet etti.

 

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.