AÇEM’LER HATAY’DA İLK VE TEK EĞİTİM PROJESİDİR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

http://ekogundem.org/2018/04/30/18191/

YEŞİLKÖY VE ÖZERLİ AÇEM’DE 23 NİSAN HEYECANI 

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Anne Çocuk Eğitim merkezlerinde coşkuyla kutlandı.

Dörtyol Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri tarafından minik öğrencilerin en güzel şekilde eğlenebileceği hale getirdi. Çocukların güzel bir gün geçirmesi için elma şekeri, yüz boyama etkinlikleri, palyaçolar, balonlar ve bayraklar hazırlandı. Etkinlikte minikler birbirinden güzel gösteriler sunarak, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Programa Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, MHP Dörtyol Kadın Kolları Ulviye Özer Öner, Yeşilköy Mahalle Muhtarı Ferhat Aydın ve minik öğrencilerin aileleri katıldı. Bu özel günde minik öğrenciler doyasıya eğlenirken, ailelerin mutlulukları da gözlerinden okunuyordu. Hatay ilk ve tek olma özelliğine sahip olan ANNE ÇOCUK EĞİTİM MERKEZİ (AÇEM) sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Dörtyol’da öğretim hizmetlerini en iyi şekilde yerine getiriyor.

BAŞKAN TOKSOY, AÇEM’LER ONUR PROJEMİZ

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, “Hatay bir ilk ve tek olan Anne çocuk eğitim merkezleri onur projemizdir. Projemiz tüm mahallelerde bir bir açmaya devam ediyoruz. Allah nasip ederse 15 mahallede AÇEM öğretim hizmeti vermektir. Bildiğiniz üzere, Özerli, Kuzuculu, Kışlalar Mahallesi ile başladığımız okul öncesi hizmetlerimize Altınçağ, Numune Evler ve Karakese Mahallerinde 2017-2018 öğretim hizmetine açtık. Allah nasip ederse Ocaklı, Yeniköy’de AÇEM hazırlıklarımız devam ediyor.” dedi.

Başkan Toksoy konuşmasının devamında “Gazi Meclisimizin 98’nci açılış yıldönümünü saygıyla kutluyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten tebrik ediyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İlk Meclis’in tüm mebuslarını, kurucu kahramanları ve vatanımızın bekası için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle ifade ediyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bize emanet eden Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, gazilerimizi ve şehitlerimizi şükranla yâd ediyorum.” dedi.

Minik öğrenciler AÇEM’lerde düzenlenen etkinliklerde doyasıya eğlendiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.