Hatay Ak Parti Milletvekili Adayı Alğan: “24 Hazirana Ak Parti damga vuracak”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Milletvekilliği için Aday Adaylık Başvurusunu AK Parti Hatay İl Başkanlığına yapan 25. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Alğan, siyasette ağırlığını hissettiriyor.

24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Ak Partinin damga vuracağını belirtti. Suriye ve Ortadoğu politikasına hâkim yapısıyla kamuoyunda tanınan 25. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili Alğan, “Partimiz hizmet partisidir. Hizmet yarışında Hatay halkımızla birlikte yürümek ve bölgemize daha iyi hizmet için aday oldum.” dedi.

AK Kadroların yine ülke gündemine hakim olacak bir şekilde seçim çalışmalarını yürüttüğünü belirten Milletvekili Aday Adayı Mehmet Alğan, sağduyusu seçmenin oylarlıyla T.B.M.M.’e hakim olacaklarını belirtti.  Dönem AK Parti Hatay Milletvekili olarak T.B.M.M’ye giren Mehmet Alğan, kısa süren Milletvekilliği dönemine de Hatay siyasetine damga vuran çalışmalara imza atmıştı. Evli ve anadil düzeyinde Arapça ve iyi düzeyde İngilizce bilen Alğan, Tercümanlık mesleğinin yanı sıra Esnaf olarak da İskenderun Cumhuriyet Lisesini bitirdi. Yıldız Teknik Üniversitesi Fen – Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümündeki lisans eğitimi alan Algan, Genç Siviller kurucularından, Türk ve Arap aktivistleri bir araya getiren ve uluslararası arenada çalışmalar yaptı. Nahda Network?ün Koordinatörlüğünü de yürüten Mehmet Alğan, Free Press Unlimited adlı sivil toplum örgütünün Saha Koordinatörlüğünü yaptı. Dünya 5’ten Büyüktür Kampanyasının Sözcülüğünü yürüten Mehmet Alğan, AK Parti Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığı görevini  de yürütüyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.