İSKENDERUN YÜZME İHTİSAS, GAZİANTEP’TEN REKOR VE KUPALARLA DÖNDÜ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye Yüzme Federasyonunun, Uluslararası yarış takviminde (LEN) yer alan “ 6. Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Alleben Uluslararası Su Oyunları Şenliği”  13-15 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve sporcu ailelerinin katılımıyla yapıldı.


Müsabakaya 21 ilden 45 takım ve 615 yüzücü katıldı. 9-10 yaş , 11-12 yaş ve 13 yaş ve yukarısı kategorilerinde birçok stil ve mesafelerde yapılan yarışlar oldukça çekişmeli geçti.
Müsabakaların ikinci gününde, Hatay ilimizi temsil eden İskenderun Yüzme İhtisas Kulübümüz, 9-10 yaş Bayanlar 4×50 karışık bayrak yarışında Melis Bekçi, Irmak Yılmazlar, Irmak Ilgın Demir , Beril Soysal’dan oluşan bayrak takımımızla aynı zamanda 6. Allaben Şampiyona rekorunu kırarak Türkiye Birincisi olmuştur. Müsabakaların üçüncü gününde de aynı isimlerden oluşan 9-10 yaş bayrak takımımız 4×50 Serbest Bayrak yarışmasının sonucunda da Türkiye üçüncüsü olmuştur.
3 gün süren müsabakalar sonucunda takım puanlamalarına göre 9-10 yaş Bayan takımımız Türkiye İkincisi, 13 yaş ve üzeri Bayan takımımız da Türkiye Üçüncüsü olarak kupa almaya hak kazanmıştır. Geçen yıl aynı müsabakada 11-12 yaş takımımızla Türkiye üçüncülüğü kupasını kaldırmıştık.


Çalışmalarımıza planlı ve programlı bir şekilde devam ediyoruz. 15. Kuruluş yılımızı kutladığımız bu yıl içerisinde en son yarışmada kazandığımız bu başarılar bizim için çok anlamlı olmuştur. Geçmiş yıllarda da kazandığımız birçok başarının tesadüf olmadığını bir kez daha ispat etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda Hatay ilimizi ve kulübümüzü layıkıyla temsil etmenin de haklı gururunu yaşıyoruz. Daha çok çalışmamız gerektiğinin bilinciyle yolumuza devam ediyoruz. Çocuklarının başarılı olduğuna inanan aileleri hem kulübümüz, hem de çocuklarının gelişimleri adına çatımız altına davet ediyoruz.
Bu başarılarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesine, Kulüp Başkanımız Sayın A.Kadir Doğan’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Cemil Şensöz’e, İlçe müdürümüz Sayın Ferit Gündel’e, tesis amirimiz Sayın Fatih Poyraz’a ve tüm havuz personeline, tüm antrenörlerimize ve değerli ailelerimize teşekkür ediyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.