CHP’den Kılıçdaroğlu’nun  Mitingine Çağrı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin hizmete kazandırdığı tesislerin açılışını gerçekleştirmek üzere 14 Nisan Cumartesi günü Hatay’a geliyor.

CHP İskenderun İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları hummalı bir şekilde çalışma yaparak halkı Cumartesi günü yapılacak mitinge davet ediyor. Genel Başkan Kılıçdaroğlunu dinlemek isteyenler için CHP İskenderun İlçe Teşkilatının önünden araç kaldırılacak.

CHP Kadın Kolları  Başkanı Muhsine Korkmaz, Hatay halkına yaptığı çağrıda:  “CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun 14 Nisan Cumartesi günü saat 16:30’da Antakya Cumhuriyet Alanı’nda CHP’li belediyelerin yaptığı hizmetlerin açılışını gerçekleştireceğini belirterek, “Tüm vatandaşlarımız toplu açılış törenine davetlidir. İskenderun ilçemizden  programa katılmak isteyen vatandaşlarımız için otobüsler tahsis edildi. Cumartesi günü saat 14.00’de İskenderun CHP’nin önüden araçlar kalkacaktır” dedi.

Hatay’lı İş Adamlarıyla Değerlendirme Toplantısında Buluşacak

Kentin dinamitleri olan iş adamlarıyla sabah bir araya gelerek toplantı gerçekleştirmeyi planlayan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Hatay’ın ekonomisi üzerine muhataplarıyla paylaşımlarda bulunacak.

Askerler Ve Hataylı Şehit Aileleri Ziyaret Edilecek

Afrin’de yaşanan sıcak gelişmelerin Hatay’a olan yansımalarını yakından incelemek isteyen Kılıçdaroğlu, sabah toplantısının hemen ardından sınır bölgelerini ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu’nun, vatan savunması için sınırda nöbet tutan askerler ile Hataylı şehit ailelerine moral amacıyla gerçekleştireceği ziyaretlerde, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da eşlik edecek.

Hizmet Ve Projeler Hatay Halkı İle Paylaşılacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay ziyaretlerinin ardından kentin en önemli sorunlarını çözüme kavuşturan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, şehre kazandırdığı birçok tesis ve projelerin toplu açılışını gerçekleştirecek.

HBB taş bina önünde gerçekleşecek toplu açılış töreninde, halk ile buluşacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2014 seçimlerinin ardından kentte faaliyete giren hizmetler üzerine değerlendirmelerde bulunacak. Hatay’ın büyükşehir statüsündeki dördüncü yılı münasebetiyle Hataylılar’la bir araya gelecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, ihtiyaçlara cevaben üretilen hizmet ve projeleri halka anlatarak açılışını gerçekleştirecek.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.