İSTE Kütüphanesine Desteği Sürüyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

     Bilimsever ve Hayırsever İş İnsanı Nuri ÜYSEN, gençlerin eğitimi ve gelişimine katkı sunmak amacıylaİskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Kütüphanesi’ne kitapdesteği sağlamaya devam ediyor.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Merkez Kütüphanesi’ne daha önce bağışladığı iki bin kitaba beş yüz adet daha ekleyerek şu ana kadar yaklaşık iki bin beş yüz kitap bağışında bulunan bilimsever ve hayırsever iş insanı Nuri ÜYSEN’e, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİtarafından plakettakdim edildi.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ teşekkürlerini ifade ederken; “Üniversitemiz kurulduğundan bugüne kadar gerek Sn. Nuri ÜYSEN ve gerekse Yükseliş Koleji bizlere desteklerini bir an bile esirgemediler ve Üniversitemize destek vermeye devam ediyorlar. Sn. Nuri ÜYSEN bilimsever bir iş insanı olarak, öğrencilerimizin ve personelimizin faydalanabileceği modern bir Mediko-Sosyal Hizmet Binası’nın yapımını da üstlenmiş bulunmaktadır. Kendilerine bunun içinde ayrıca teşekkür ederiz. Allah, hayırsever ve bilimsever iş insanlarımızın sayısını artırsın… 11 Nisan Çarşamba günüBilimsever İş İnsanı Nuri ÜYSEN’in yine İskenderun’da yaptırdığı ilköğretim okulunun açılışını yapacak olan Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet YILMAZ, Mediko-Sosyal Hizmet Binasındaki çalışmalarını yerinde incelemek ve ziyaret amaçlı olarak İSTE’ye teşrif edeceklerdir. Sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Üniversitenin yetiştirdiği gençlerin eğitimine destek sağlamak üzere yardımlarını devam ettireceğini belirten Nuri ÜYSEN ise yaptığı konuşmasında; “Çocuklarımızın geleceği için kitaplar çok önemlidir. İskenderun’un gelişmesi üniversite kültürünün gelişmesine bağlıdır. İskenderun daha çok gelişmek istiyorsa, bir üniversite şehrine dönüşmek zorundadır. Bu yüzden,Üniversiteye önem vermek ve destek olmak zorundayız. Biz İskenderun’u bir üniversite şehri yapmak için İskenderun Teknik Üniversitesi’ne (İSTE) elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Söz veriyorum kısa süre içerisinde üç bin kitap daha hediye edeceğim” dedi.

Plaket töreninin ardından, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ ve Bilimsever İş İnsanı Nuri ÜYSEN,sınav haftası yoğunluğunda Kütüphane’de derslerine çalışan öğrencilere kuru üzüm dağıttı ve sınavlarında başarılar diledi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.