HBB ÇOCUKLARDA DOĞA BİLİNCİ OLUŞTURUYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, miniklere bitkileri ve doğa sevgisini aşılamak amacıyla çiçek ve ağaç fidelerini tanıttı.

Daha yeşil bir Hatay’ın oluşturmak ve Hataylı doğa sevgisi kazanmaları amacıyla nitelikli bir çalışmaya imza atan HBB,  bu doğrultuda yeni bir etkinliğe daha imza attı.

MİNİKLER BİTKİ VE ÇİÇEKLERİ TOPRAKLA BULUŞTURDU

 Etkinliğin asıl amacının, çocuklara bitki sevgisi aşılamak olduğunu dile getiren HBB Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Antakya ilçesinde bulunan Latife Hanım Anaokulu öğrencilerine bitki tanıtımı gerçekleştirerek saksılara ekilen çiçekler ve ağaç fidelerini tanıttı.

Ayrıca HBB Arıtma Tesisi civarındaki seralara Saraykent 125.Yıl Anaokulu öğrencilerini götüren ekipler, doğa sevgisini bir kez daha miniklere aşılayarak bitki ve çiçekleri toprakla buluşturdu.

HBB ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren okul idarecileri ve öğretmenleri eğitimin her kademesine destek sunan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.