Zeytindalı Harekâtı anısına hatıra ormanı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Zeytindalı Harekâtı anısına hatıra ormanı oluşturulması için hazırlanan 500 fidan dikimi töreni ve Hatay Açık Cezaevinde bulunan Atatürk büstünün açılış töreni yapıldı.
Program 04 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 11.00 de Odabaşı Mahallesi’nde bulunan Hatay Açık Cezaevi’nde yapılan Atatürk büstünün açılışı ile başladı.
Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden program, Hatay Açık Cezaevi Müdürü Mustafa Şen’in hoş geldiniz konuşması ile devam etti. Etkinlik, şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunması ile devam etti.
Ardından Zeytindalı Harekâtı anısına cezaevinin bahçesinde oluşturulan hatıra ormanı için 500 adet zeytin fidanı dikimi yapıldı. Günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile program son buldu. Programa Hatay  Valisi Erdal  Ata’nın yanı sıra, 2. Ordu Komutanı Tümgeneral İsmail Metin Temel, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Hatay Açık Cezaevi Müdürü Mustafa Şen ve Cezaevi personeli katıldı.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.