Çelik İş: Bölgenin Sendikası olacağız

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Genel Mali Sekreter Bayram Altun, İskenderun Şubesi Başkanı Mehmet Güngör ile Genel Merkez ve İskenderun şube yöneticileri İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyareti yaptılar.

Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Değirmenci, İskenderun’a önemli çalışmalar yapmak için geldiklerini belirterek, şunları söyledi:

Yemekhaneye giriyorum işçinin sıkıntısı var, işverenlere gidiyorum onların sıkıntısı var, Gazeteciler Cemiyetine geliyorum onların sıkıntısı var, nereye gitsem sıkıntı var. Bütün bunların hepsini kökünden çözeceğim Allah’ın izniyle.Bu bölgede olmaktan çok mutlu olduğumu baştan ifade etmek istiyorum.Buraya geldiğim zaman Veysel Başkanın başkanlığındaki siz basın mensuplarıyla bir arada olmaktan aldığım zevki anlatamam. Allah’ın izniyle Çelik İş Sendikamızın gücünü arttırmak için gece gündüz çalışacağız. Sahaya iniyoruz insanların dünyası değişiyor. İşverenlere gidiyoruz mutluluklarını gözlerinden anlıyoruz. Eksikliklerimizi gidereceğiz. Büyüyen Çelik İş Sendikası’nın merkezlerinden biri olan İsdemir’i de İskenderun’u da ihmal etmeyeceğiz. Çelik İş Sendikasını İsdemir’in sendikası olmaktan çıkaracak, bu bölgenin sendikası olacağız. Bu bölgede çok işimiz var ve sizden de yardım istiyoruz. Bize gönül rahatlığı içinde yanlışlarımızı söyleyin, giderelim. Yola çıkarken çok büyük laflar söyleyerek çıkmadık. Arkadaşlarımızla, dostlarımızla, işverenlerimizle, basınımızla birleşerek doğru işler yapmak için yola çıktık. Mütevazilikle çıktığımız yolda Çelik İş Sendikası hem itibarını, hem mali gücünü, hem üye sayısını arttırıyor, hem de tüm ülkeyle bütünleşiyor. Şube kongresini aslanlar gibi yaptık, indik sahaya. Sizinle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Siz bizim sesimiz, kulağımız,her şeyimizsiniz.”

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık da yaptığı konuşmada, Çelik İş Sendikası’nın yeni yönetiminin çok güzel çalışmalar yaptığını belertti. Veysel Cıncık şunları söyledi:
“Sayın Genel Başkanım, değerli konuklarımız biz bir aileyiz. Çelik İş Sendikası dert ortağıdır. Şu andaki yönetimden gerçekten memnunuz. Çok iyi çalışıyorsunuz. Bölgemizde daha da güçleneceğine inancım sonsuz.İsdemir İşçisinin mutluluğu halka da esnafa da yansıyor. Bu, sendikanın önderliğinde gerçekleşti. Çelik İş geçmişte bir takım sıkıntıları oldu. Biz basın olarak o zaman tavrımızı koyduk. Bizim için aslolan işçi ve çalıştığı kurumdur. Sendikanın asli görevi işçinin haklarını da kurumun haklarını da gözetmektir. Çok güzel bir politika izliyorsunuz. Kutluyorum. Siz bizim Ankara’daki evimiz gibisiniz. Teşekkür ediyoruz. “İsdemir’in yönetimi konusunda bazı sıkıntılarımız var. Burası Ortadoğu’ya mal olmuş çok büyük bir kuruluş. Ama, sosyalleşmeden, halktan, basından uzak durursa işin içinden çıkılamaz. Bazı sıkıntılarımız oldu. Genel Müdür bizlerden uzak durdu. Halkımıza yeterince haber aktaramadık. Gelişmeleri öğrenemedik. Önceki yöneticilerimiz bize karşı çok sıcak ve samimi davranıyordu.”

Çelik İş Sendikası Gehel Başkanı Değirmenci de “İsdemir Dünyaya entegre olan bir kuruluş. Biz, İsdemir’e zarar vermeden tüm sorunları elbirliğiyle çözeceğimize inanıyoruz. İsdemir’in daha da büyümesi için basınımızın da desteğiyle çalışmalar yapacağız. İsdemir Genel Müdürü şu anda tüm tecrübesiyle İsdemir ve Erdemir’in daha büyümesine gayret ediyor. Bunu görüyoruz. İsdemir İskenderun ve Türkiye için de, Çelik İş için de, basın içinde önemli bir kuruluş. Hep birlikte tüm sorunları iyi niyetli çalışmalarımızla çözeceğimize inanıyorum.”
Konuklara sohbet sırasında Hatay’ın en güzel ürünü olan künefe ikram edildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.