İYİ PARTİ KONGRE YAPTI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İyi Parti 1.Olağanüstü Kurultayını onbinlerin katılımıyla Ankara Spor Salonunda gerçekleştirdi. Izmir marşı ile karşılanan Akşener,şehitlere saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra tek liste halinde oylandı.

25.Ekim.2017 siyasi hayata giren İYİ Parti 1112 delege ve polis kayıtlarına göre 123.000 vatandaşın katılımıyla gerçekleştirdiği 1.Olağanüstü Kurultayında sayın Akşener ‘ in genel başkanlığı tescil edilirken Genel İdari Kurulu ve Merkez Dısiplin Kurulu oy kullanan 1060 delegenin oyuyla seçildi. AKP kurucularından Abdullatif Şener ‘ inde alkışlarla karşılandığı kurultayda iktidar için hazır olduklarını söyleyen Genel Başkan Akşener ” Cumhur ittifakı iktidarı elinde gücü tutarak büyük bir korku imparatorluğu ile milleti sindiriyor. Atatürk ‘ ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetine saygısızlık yapıp Çanakkale ruhunu kirletiyorsunuz. İstiklal marşını hangi cüretle değiştirmeye kalkıyorsunuz. Millet sizin aldanıp aldatmanızdan da ağlamanızdan da bıktık. Milletteki huzurun sessizliği değil,korkunun sindirilmişliğin sessizliğidir. Ekonomi bitmiş tepetaklak gidiyoruz sizler hâlâ pembe tablolar çiziyorsunuz. Biz İyi ‘ler oluşturduğunuz bu korku duvarlarını yıkacağız. Fikri hür,üreten insanlara ihtiyacımız var,korkmuyoruz boyun eğmeyeceğiz. ” dedi. Halk tv hariç yayın yapmayan özel ve devlet televizyonlarını eleştiren Akşener ” 12.Eylül ‘ den bile geriyiz. Biz bu yola iktidarın emireri medyasına güvenerek çıkmadık. Bu harika Kurultayı tv kanalları yayınlamalıydı. ” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.