İskenderun İşitme Engelliler Derneği’nden Kaymakam Soytürk’e Ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun İşitme Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Çörtük ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, İlçemiz Kaymakamı Sayın Recep Soytürk’e nezaket ziyaretinde bulundu.

29 Mart 2018 Perşembe günü saat:16.00’da Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarete, Derneğin 2.Başkanı Sabahattin Kaymaz, Tercüman Zeynep Oğuz ve işitme engelli vatandaşlarımız da iştirak etti.

İşitme Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Çörtük, tercüman aracılığıyla duygu ve düşüncelerini ifade ederek, “İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ün İşitme Engelliler Derneğine ve engelli vatandaşlarımıza maddi ve manevi desteği bizleri memnun ettiği gibi aynı zamanda onurlandırmıştır. Bu çerçevede kendisine canı gönülden teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

İşitme Engelliler Derneği tarafından tanzim edilen Teşekkür Belgesi’ni Kaymakam Soytürk’e takdim eden Başkan Mehmet Çörtük ve 2.Başkan Sabahattin Kaymaz ile yönetim kurulu üyeleri günün anısına bir de fotoğraf çekildi.

 

Ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu belirten Kaymakam Soytürk, Dernek Başkanı Mehmet Çörtük ve 2.Başkan Sabahattin Kaymaz ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerine hassasiyetlerinden dolayı da teşekkür ederek, “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata uyum sağlamaları sürecinde pozitif ayrımcılıkla onların yanındayız.” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.