Payas’dan TSK’ya destek

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın Payas ilçesinde Toplum Hizmetlerini Destekleme Derneği koordinasyonunda kaymakamlık ve belediyenin de destek verdiği, Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Milletimiz Askerimizin Yanında kampanyası başlatıldı.

Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde Kaymakam Dr. Polat Kara, Belediye Başkanı Bekir Altan, İlçe Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda kampanya tanıtıldı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin dünden daha güçlü imkanlara sahip olduğunun altını çizen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan da, ‘Ancak operasyonel kabiliyetleri çerçevesinde bazı ihtiyaç olan maddelere de ulaşabilmek noktasında biliyorsunuz, Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devleti, bu çerçeveden dolayı da ihale yapmak mecburiyetinde oldukları için o kanun gereği bazen o ihtiyaçlar gecikebiliyor. İşte geciktiği için o süreci ortadan kaldırabilmek, Türk milletinin o yardımseverliğini daha organizeli yapıp hedefe daha isabetli ulaştırabilmek noktasında böyle bir gayret içerisine girdi arkadaşlarımız. Herkes kendi imkânları ölçüsünde destek olursa, askerimize gerçek manada destek olmuş olur” diye konuştu. Payas Toplum Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Nurcan Özcan, Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Lojistik Destek Komutanlığı’na ‘İhtiyacınız nedir’ diye bir soru yönelttiklerini belirterek, ‘Şimdi bizler bir kampanya yapıyorsak, önce ihtiyacın ne olduğunu belirlememiz gerektiğini ve o ihtiyaca göre bir çalışma yapmamız gerektiğini düşündük. Toplanacak nakit yardımlarla ilgili fabrikalarla da gerekli pazarlığı yaparak askerimize o istedikleri gerçek ihtiyaçlarını, banyo yapacakları su tankları temin edip kendilerine hibe etmeyi düşünüyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.