BAŞKAN LÜTFÜ SAVAŞ’TAN BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NE ZİYARET

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş  İskenderun Bahçeşehir Koleji ‘ni ziyaret ederek, öğretmenlerle kütüphanede sohbet etti. Hatay’ın   bir ‘’kardeşlik ve barış’’ şehri olduğunu, bunu korumak için hep birlikte çok özen gösterdiklerini belirterek, Büyükşehir Belediyesinin her türlü hizmetini Hatay’ın her bölgesine götürmeye çalıştıklarını söyledi.

Okul Müdürü Mustafa Uçan da, ‘’Başkan Savaş’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Savaş’ın aynı zamanda bir eğitimci olması da bizler için büyük bir şans, okullara, öğrencilere verdiği destekler için çok teşekkür ediyoruz’’ dedi. Öğretmenlerle sohbet eden Başak Savaş,  Bahçeşehir Kolejinin bölgemiz eğitim-öğretimine katkısını biliyoruz, çok güzel sosyal sorumluluk projelerine imza atıyorsunuz, hatta  kitap okumayı teşvik için yürüttüğünüz Sokak Kütüphanesi çok isabetli bir proje olmuş, dedi. Hediye edilen bir Sokak Kütüphanesini de Antakya’daki Habibi Neccar Seyir Terasına koyacaklarını belirtti.

Daha sonra okulu gezen ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Savaş’a, Görsel Sanatlar öğrencilerinin yaptığı Atatürk posteri hediye edildi. Bahçeşehir Koleji Korolar Festivaline hazırlanan öğrencilerin söylediği şarkıyı dinleyerek. Hatay’da zengin bir kültüre sahip olduğumuzu vurguladı. Robotik ve Kodlama atölyesini, projelerini de öğrencilerden dinleyen Başkan Savaş, anasınıfı ve ilkokul sınıflarını ziyaret etti, kendisi için yapılan resimler için çocuklara teşekkür ederek onlarla sohbet etti.

Günün anısına okul bahçesine zeytin ağacı diken Başkan Savaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğretmenlerin, personelin ve öğrencilerin gösterdiği sıcak ilgi için de çok teşekkür etti. Okul Müdürü Mustafa Uçan da, Başkan Savaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, ‘’ Her zaman  eğitim, öğretim, kültür ve sosyal sorumluluk projelerinde destek olmaya hazır olduklarını’’ da bildirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.