“Şeker Fabrikaları kalkınma hamlesidir”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Bülent Bozdoğan, Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şubesi, Türkiye genelinde başlattığı şeker fabrikalarının özelleştirilmesine karşı açtığı imza standını ziyaret etti.

Bozdoğan:  “Şeker Fabrikaları, tarımı hayvancılığı destekleyen Cumhuriyet projesidir”

Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şubesi Şeker fabrikalarının özelleştirilmesi ne karşı bugün  imza kampanyası başlattı. ADD İskenderun, yarın da saat 10.00’da başlayıp 17.00’de gün boyu İskenderun merkezinde Havuzu çarşıda imza toplamaya devam edecek.

Şeker Fabrikalarının Cumhuriyetin Kalesi olduğunu söyleyen Ahmet Bülent Bozdoğan, Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şubesi’nin imza standında yapılan çalışmayı destekledi.

Cumhuriyetin kuruluşu ile birlikte ülkemizde tarım ve sanayinin kalkınmasına yönelik yapılan hamlelerin ekonomik kalkınmaya dönüştüğünü anımsatan Bozdoğan, açıklamamsının devamında; “İmza kampanyasına destek vermek amacıyla Arkadaşlarımızı ziyarete geldik. Cumhuriyetimizin ekonomik kazanımlarının korunması gerektiğini bir kez daha ifade ediyorum. Cumhuriyetin kuruluşu ile birlikte ülkenin gelişimine katkı sunmuş, çiftçinin ticaretini ve üretimini desteklemekte. Şeker pancarı üreten çiftçimizin gelişimine, kurumun gelişimini, halkın şeker ihtiyacını karşılamıştır. Bunların yanı sıra şeker üretiminde üretimden geriye kalan atıkların küspe olarak değerlendirilmesi hayvan yemi olarak tarım sanayini de destekliyordu. Bu gün geldiğimiz nokta. Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine yönelik çalışmadır. Bu çalışma ülke ekonomisinin belini kırar. Şeker fabrikalarının özelleştirilmemesi gerekir.” Dedi.

 

“Duyarlılık bekliyoruz”

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Fahrettin Turhaner, Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şubesinin şeker fabrikalarının özelleştirilmesine karşı Havuzlu Çarşıda açtığı stantta vatandaşlardan oldukça ilgi gördüklerini ifade etti.

ADD Başkanı Turhaner, “Şeker fabrikaları halkındır satılamaz. İmza kampanyasına İskenderun’dan ADD olarak destek veriyoruz. Bu gün ve yarın saat 10.00 ve 17.00 arasında burada açtığımız standa halkımızdan imza topluyoruz. Halkımızın desteklerini bekliyoruz. Gördüğümüz ilgi iyi fakat daha da fazla ilgi bekliyoruz. Ve Şeker fabrikaları halkındır satılamaz.” Diyoruz.” Şeklinde değerlendirme yaptı.

Yarın gün boyu devam edecek olan imza kampanyasına halkı davet ederek, “Sağlıklı nesiller için, kalkınmış ekonomisi güçlü bir Türkiye için şeker fabrikalarının satılmasına her duyarlı vatandaşın sahip çıkması gerektiğini savundu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Fahrettin Turhaner, Bülent Bozdoğan’a da imza standını ziyareti ve desteğinden dolayı teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.