BAŞKAN SEYFİ DİNGİL ŞAMPİYON FUTBOLCULARI AĞIRLADI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da son derece yetenekli birçok sporcunun yetiştiğini belirtti.

Hatay genelinde ortaokullar arası düzenlenen yıldızlar futbol müsabakalarında Hatay şampiyonu olan Yunus emre ortaokulu futbol takımı sporcuları, öğretmenleri ve okul idarecileri belediye başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

İSKENDERUN’DA FUTBOL ÇOK SEVİLİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. Gençlerimizin spor yapmalarını belediye olarak çok önemsiyor. Spor yapmak sağlık açısından çok önemli. Sizlerin bu başarısının diğer takımlara da örnek olmasını diliyorum. Spora ve sporcuya desteğimiz her zaman devam edecek. İskenderun’da futbol çok seviliyor. Son derece iyi yetenekli futbolcular yetişiyor. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

BÖLGE ŞAMPİYONASINA GİDİYORUZ

Düzenlenen şampiyona hakkında bilgilerde veren okulun beden eğitimi öğretmeni Sinan Okur,”Müsabakalarda takımız güzel bir futbol ortaya koyarak Hatay şampiyonu oldu. Şimdi Bölge şampiyonluğu için Adıyaman’a gideceğiz. Hedefimiz final oynamak. Bunun için çok çalışağız. Başarımızı İskenderun halkına armağan ediyoruz. Takımımızda son derece yetenekli sporcular var. Alt yapı çok önemli. Sizlere de spora ve sporcuya desteklerinizden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, sporculara ve teknik heyete çeşitli hediyeler verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.