Bülent Bozdoğan: “Belediyecilik ve belediye hizmetleri sosyal bir sorumluluktur”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belediyeciliğin sadece kaldırım ve yol yapmak olmadığını, sosyal projelerle atılan imzalarla insanların yaşamlarına da dokunmak, halk adına güzel ve anlamlı işler yapmak olması gerektiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bozdoğan, “Belediyecilik; belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal bir sorumluluk anlayışıdır” dedi.

İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Bülent Bozdoğan, Bitişikliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Ziyaretinde; kendisini, çalışmalarını anlatarak, belediyeciliğin sadece kaldırım ve yol yapmak olmadığını, sosyal projelerle atılan imzalarla insanların yaşamlarına da dokunmak, halk adına güzel ve anlamlı işler yapmak olması gerektiğini ifade eden Başkan Aday Adayı Bozdoğan, “Belediyecilik; belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal bir sorumluluk anlayışıdır” şeklinde vurguladı.

Dernek Başkanı Ali Kılınç, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bozdoğan’ın aday adaylığını ve ziyaretinin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Kendi sosyal ağlarından takipçileri ile Bozdoğan’ın ziyaretini paylaşan Başkan Kılınç, “Bölgemizin değerli iş adamı Elektrik Mühendisi Sayın Bülent Bozdoğan beyefendi Bitişikliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizi ziyaret etti” diyerek “2019 yerel seçimlerde İskenderun İlçemizde CHP İskenderun İlçe Belediye Başkan Adayı olacaktır” diye beyan ederek takipçilerine duyurdu.

Bitişikliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kılınç, “Güzel İskenderunumuz ile ilgili görüş ve istişareler yaptık. Kendilerine bu güzel hizmet yarışında bölgemiz adına başarılar dilerim” dedi.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.