MULLAOĞLU’NDAN BELEDİYE BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Chp Hatay İl Başkanı Av. Servet Mullaoğlu, Hatay Büyükşehir,Samandağ , Defne ,Arsuz Belediye Başkanlarına  8 Mart’ta Kadın Personellerine idari izin verdikleri için teşekkür etti.

CHP Hatay İl Başkanı Av.Servet Mullaoğlu açıklamasında:”8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Sayın Lütfü SAVAŞ, Defne Belediye Başkanımız Dr. Sayın İbrahim YAMAN, Samandağ Belediye Başkanımız Sayın Mithat NEHİR ve Arsuz Belediye Başkanımız Sayın Nazım CULHA belediyede çalışan emekçi kadın personellerine idari izin vererek en yüce değer olan emeğin ve en kutsal varlığımız olan kadınların kıymetini bir kez daha vurgulayan başta HBB Başkanımız olmak üzere tüm belediye başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, böylesine güzel davranışları ülkemizdeki tüm belediye başkanlarımızdan görmeyi diliyoruz… 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlarımızın Günü Kutlu Olsun.”ifadelerine yer verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.