HBB BEDENSEL ENGELLİLER BASKETBOL TAKIMI İKİNCİ YARIDA HEP GALİP

Published on:  /   Yorum yapılmamış

2017-2018 yılı Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi C Grubu’nda mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediye Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 2. yarının üçüncü galibiyetini de sahiplendi.

Ligde ikinci sırada yer alan HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 10 Mart Cumartesi günü Osmaniye 7 Ocak Engelliler Takımı’nı konuk etti.

Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel C grubu 2. yarısında art arda aldığı üçüncü galibiyet ile Play Off yolunda önemli bir adım atan Hatay Büyükşehir Belediye Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ortaya koyduğu başarılı performansı ile büyük bir başarıya imza attı.

PLAY OFF YOLUNDA ÖNEMLİ BİR MAÇ KAZANDI

İlk yarıda 42 sayıyı hanesine yazdıran HBB’li sporcular, top hakimiyeti ve savunmadaki etkili hamleleriyle rakibini geride bırakmak üzere ataklarda bulundu. Güzel bir oyun sergileyen HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ilk yarıyı 42-19 önde tamamladı.

İkinci yarıda da başarılı performansını sürdüren HBB takımı, bulduğu 29 sayı ile rakibini alt etmeyi başararak Play Off yolunda önemli bir maçı aldı. Maç sonu skor ise Hatay BŞB 71-59 Osmaniye 7 Ocak Engelliler olarak kayda geçti.

Keyifli geçen mücadelede Eser Gültekin 28, Songül Çelik 16 sayı ile maçın skorer isimleri oldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.