Esnaf Kefalet Kooperatiflerinden Mehmetçiğe destek

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Mezitli İlçesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Bünyamin Önel, TESKOMB öncülüğünde düzenlenen ve Türkiye genelindeki 81 İlden Esnaf ve Sanatkarların katılacağı “Mehmetçik Nerede Biz Oradayız” programı kapsamında 14 Mart’ta Hatay’dan Mehmetçiğe destek vereceklerini bildirdi.

Mezitli İlçesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Bünyamin Önel, esnaf ve sanatkarların Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiğe destek vermek amacıyla 14 Mart’ta Hatay’da olacağını söyledi.

Başkan Önel, yaptığı açıklamada; Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin himayesinde gerçekleşecek olan “Mehmetçik Nerede Biz Oradayız” programı hakkında bilgi verdi.

Tüm teşkilatın 14 Mart Çarşamba günü Hatay’da olacağını ifade eden Başkan Önel, “Sınırlarımızı terör gruplarından temizlemek üzere Zeytin Dalı Harekatı’nı gerçekleştiren Kahraman Mehmetçiğimize desteğimizi dosta düşmana göstereceğiz. 81 ilden esnaf ve sanatkarımızla birlikte Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin himayelerinde önce Hatay Valiliği ziyaret edilecek. Ardından askeri kontrol noktası Reyhanlı ve Hatay esnafları ziyaret edilecek” dedi.

Başkan Önel, ayrıca Afrin’e ulaştırılmak üzere bölgede yaşayanların ihtiyaçlarını bir nebze de olsa girebilmek için yardım malzemesi de

götüreceklerini ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.