ALTYAPI HATLARINDA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Kanalizasyon Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından altyapının rahatlaması amacıyla çalışmaların aralıksız sürdüğünü duyurdu.

 

Hatay’ın 15 ilçesinde ayrım yapmaksızın en ücra noktalarına kadar hizmet atağını sürdüren Genel Müdürlük, vatandaşların talep ve istekleri doğrultusunda projelerin hazırlandığını ayrıca yıllardır süren sorunlara çözüm getirildiğini açıkladı.

 

Kırıkhan ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi’nde yapılan çalışmalar kapsamında bilgi veren idare, tıkanıklık sorununu gidermek amacıyla temizlik çalışmalarının yapıldığını ve trafiği aksatan parsel bacalarının tespit edilerek asfalt seviyesine getirildiğini aktardı.

 

Hatay’ın her noktasında kapsamlı şekilde altyapı hizmetlerinin sürdüğüne dikkat çeken İdare, altyapı problemiyle karşılaşılması durumunda ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi ve HATSU’nun sosyal medya sayfalarına (Facebook, İnstagram ve Twitter) bildirilmesi konusunda çağrıda bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.