BELEN’DE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hazırlanan programlara; Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ŞAHAN ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet AKÇE ile birlikte katıldı.

 

Halk Eğitim Merkezinin Karapelit Mahallesinde Kadınlara yönelik kursların düzenlediği derslikler ile Derebahçe Mahallesinde bulunan  SODES kapsamında açılan Belen Kadın Toplum Merkezi ziyaret edilerek, el emeği göz nuru ürünlerin üretildiği kurslar ziyaret edildi. Kursiyerlerle sohbet edilerek ürünler hakkında bilgiler alındı.

 

Kaymakam AYDIN; sevginin, şefkatin, fedakarlık ve feragatin timsali olan kadınlarımızın toplumsal, sosyal ve ekonomik yaşamımızın en temel taşları olduğunu, toplumun yapısını güçlendirip, şekillendiren aile birliğinin ve iş yaşamının en önemli unsuru olduklarını, burada da kadınlarımızın neler yapabileceğini bir kez daha gördüklerini ve bu vesileyle de bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutladığını belirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.