TSK Güçlendirme Vakfına 6.3 bin lira destek çıktılar

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türk Silahlı Kuvvetlerince 20 Ocak 2018 tarihinde başlatılan “Zeytin Dalı Harekatına” destek amacıyla vatandaşlarımızın yaptıkları başvurularak dikkate alınarak, Kaymakamlığımızca başlatılan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına yardım kampanyasına ilgihızla devam etmektedir.

Bu amaçla; Kıcı Mahalle Muhtarı Ahmet SOYSAL, Camii İmam-Hatibi Hüsamettin DOĞRUL ve Mahalle Sakinlerinden oluşan beş kişilik heyet Kıcı Mahallesi adına toplanan 6.300 TL’lik nakdi yardımın Belen KaymakamıAbdulazizAYDIN’ı makamında ziyaret ederek Vakfın hesabına yatırılmak üzere tesli etti.

Kaymakam AYDIN; Kadirşinas milletimizin, şer odaklarının Ülkemiz üzerinde oynadıkları oyunların bertaraf edilmesinde her türlü fedakarlığı gösteren kahraman Mehmetçiğimizin Afrin’e düzenlemiş olduğu “Zeytin Dalı Harekatına” ilk günden ordusunun arkasında olduğu mesajını vermek adına, ayni ve nakdi yardımlarla desteğini göstermeye çalışması bir kez daha dünyaya örnek olmuştur. Bu vesile ile birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergileyerek yardım kampanyasına göstermiş oldukları ilgiden dolayı yaşlısından gencine tüm Kıcı Mahallesi sakinleri adına Muhtar ve kıymetli heyet temsilcilerine teşekkür ederek, kahraman güvenlik güçlerimize başarı, bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet ve kıymetli gazilerimize acil şifalar dileğinde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.