BAŞKAN SEYFİ DİNGİL SAKARYA MAHALLESİNDE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu ile birlikte mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE TAMAMLANIYOR

Çalışmaların kısa süre de tamamlanacağını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Muhtarımız ile birlikte mahalle de eksiklikleri tespit ettik. Daha sonra ekiplerimiz çeşitli nedenle bozulan, tahrip olan yollarda ve kaldırımlarda çalışmalara başladı. Yaptığımız tüm faaliyetleri halkımızın ve muhtarlarımız ile ortak akıl çerçevesinde yapıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmaları kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacak” dedi.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR

Mahalle yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili memnun olduklarını belirten Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu ise “Başkanımıza mahallede yaşanan sıkıntılar hakkında bilgiler verdik. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri ilettik. Hemen kendileri durum tespiti yaptırıp ilgili müdürlükleri hemen gönderdi. Ekipler hemen çalışmalara başladı. Yapılan çalışmalar sonucunda mahallemizde kaldırımlar daha güzel olacak. Yapılan çalışmalar dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.