BTP Dörtyol İlçe Kongresini Yaptı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bağımsız Türkiye Partisi Hatay Dörtyol ilçe kongresi, İlçe başkanlığı binasında gerçekleşti. BTP Genel Başkan Yardımcısı Şahin Bozdoğan, İlçe teşkilatı mensupları ve partililerin katıldığı toplantıda tek liste ile girilen seçimde oy birliği ile İlçe Başkanlığına Erdinç Say, yönetim kuruluna Atıf Ceylan, Necati Can, Tahir Eker, Öznur Karagül ve Şükrü Talay getirildi.

Katılımcılara teşekkür konuşması yapan İlçe Başkanı Erdinç Say; “Birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte partimizin ve Genel Başkanımızın, ülkemizin içinde bulunduğu problemlerden kurtuluş projelerini halkımıza sunarak görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz” dedi.

BTP Genel Başkan Yardımcısı Şahin Bozdoğan ise; “Teşkilatlarımızın gayreti, vatan toprağı için mücadele etmiş atalarımıza ahde vefa ve ahiret hayatında vereceğimiz hesap için gereklidir. Bizim oy hesabımız değil vatan hesabımız, gelecek hesabımız, beka hesabımız var, milletimizin de beka hesabı yaparak partimizin projelerinde birleşmesi, Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın dünyada kabul görmüş Milli Ekonomi Modeli ile kurtuluşu seçmeleri gerekmektedir. Mustafa Kemal Atatürk’ün emperyalizm karşısında gösterdiği net ve dik duruş gösterilseydi bugün ülkemizde ve İslam coğrafyasında haçlı zulmü olmazdı. Bugün de o büyük liderin duruşuna ihtiyacımız var. Türkiye’nin sosyal, siyasal, ekonomik bütün problemlerinin çözümü bu kadrodadır. Ne kadar gizlemeye çalışsalar da korkunun ecele faydası yoktur, mızrak çuvala sığmamaktadır, öyle bir geleceğiz ki siz bile şaşıracaksınız” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.