Yaralı Kızıl Şahin, Milli Parklara Teslim Edildi.

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Derebahçe mahallesinde Belediye personeli Kenan İncedil tarafından yaralı olarak bulunan Kızıl Şahin’i, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü adına Belen Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Tamer Bozkurt’a teslim etti.

Başkan Vurucu “Bilinçsiz bir avcı tarafından vurularak kanadından yaralanan Kızıl Şahin’i tedavisinin yapılması ve yaşam alanına tekrar geri dönmesini sağlamak için dernek başkanımız Tamer beye yaralı kuşumuzu teslim ediyoruz. Her yaratılanın doğada bir karşılığı olduğunu ifade eden Başkan Vurucu, yaratılan her canlının bir sebebi vardır, inşallah yaralı kuşumuz da tedavisinin ardından ait olduğu doğaya yani vatanına tekrar geri döner diyerek, bilinçsiz avcıları yaptığı yanlış davranıştan ötürü bir kez daha kınıyorum”. ifadelerini kullandı.

Belen Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Tamer Bozkurt’da “Av hayvanı olmayan Kızıl Şahinin türüne ender rastlanan bir kuş olduğunu ifade ederek, avcı arkadaşlarımızı bu konuda devamlı uyardıklarını belirterek, bohçacı olarak avlanan bilinçsiz avcıların böylesine davranışları bizleri üzmektedir, Başkan Vurucu’ya bu konudaki duyarlılığından ötürü teşekkürlerini sunarak, inşallah tedavisi tamamlandıktan sonra tekrar doğaya teslim ederiz.” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.