“Vergi kamu hizmeti döngüsünde farkındalık yaratır”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

26 Şubat – 04 Mart 2018 tarihleri arasında ülke genelinde kutlanmakta olan 29. Vergi Haftası münasebetiyle, Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Belen, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Hatem Uğurlu ve Sahil Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey’den oluşan heyet, İlçemiz Kaymakamı Recep Soytürk’ü ziyaret etti.

28 Şubat 2018 Çarşamba günü saat:09.30’da Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyaret esnasında, günün anlam ve önemine ilişkin değerlendirmede bulunan Kaymakam Soytürk, 29.Vergi Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen nezaket ziyareti dolayısıyla memnun olduğunu ifade ederek, reel sektörde gerçekleştirilen nezaket ziyaretleri ve toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin oluşturulması ile vergi – kamu hizmeti döngüsünde farkındalık yaratılması için icra edilen etkinliklerin de önem arz ettiğini belirtti.

Kaymakam Soytürk, “Hatay’ın vergi gelirleri bakımından üst sıralarda yer alması ve bu duruma güzide İlçemiz İskenderun’un katkısının büyük olması bizlere mutluluk vermesinin yanı sıra gururlandırmaktadır. İlçemiz sahip olduğu zengin potansiyeli ile vergi gelirleri açısından sahip olduğu tacını da muhafaza edecektir” dedi.

Bu anlamlı hafta münasebetiyle, vergilerini tam ve zamanında ödeyerek ülkemizin kalkınmasına, kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza etkin bir şekilde sunulmasına katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ettiğini belirten Kaymakam Soytürk, tüm esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, vergi camiasının tüm çalışanlarına da işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.