İSKENDERUN BELEDİYESİNDE HALK GÜNLERİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in düzenlediği “halk günleri” büyük ilgi görüyor

Kendisini ziyarete gelenlerin dert ve isteklerini dinleyen Başkan Seyfi Dingil, halk günlerinde vatandaşlara belediyenin projelerini ve çalışmalarını anlatarak vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşturulması için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

Halk günleri uygulamasına aralıksız bir şekilde devam edildiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,””Sorunların çözümü için vatandaş ile istişare yapmak toplantıyı daha verimli hale getiriyor. Vatandaşın istek ve taleplerine göre, ilgili müdürlüklerimize yönlendiriyoruz. İskenderun’da kimsenin mağdur olmaması için çabalıyoruz. Belediyemizin kapısı herkese açık ” değerlendirmesinde bulundu.

BELEDİYEMİZİN KAPISI HERKESE AÇIK

Her yaştan ve kesimden insanın günden güne daha çok ilgi gösterdiği halk günlerinde vatandaşlarla birebir görüştüklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”elimizden geldiğince, imkânlarımız ölçüsünde halkımızın istek ve sorunlarına çözüm bulmaya, dertlerine deva olmaya çalışıyoruz. Halka hizmeti çözüm odaklı yapıyoruz. Bizi ziyarete gelen halkımızın buradan mutlu ve umutlu ayrılmaları beni son derece memnun ediyor” diye konuştu.
Sorunlarını anlatma fırsatı bulan vatandaşlar ise halk günleri uygulamasının sorunların çözümü açısından önemli olduğunu ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.