BAŞKAN SEYFİ DİNGİL”AK Partinin başarısında kadınların önemli rolü var”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Partinin başarısında kadınların önemli rol oynadığını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun AK Parti ilçe teşkilatında düzenlenen Kadın Kolları olağan kongresine katıldı.

BAYANLARIMIZ AKTİF BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDE

Düzenlenen kongrede bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Genel Başkanımız ve Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Partimizin milletiyle el ele yürüyüşünde kadın kolları teşkilatımızın katkısı ve duası çok büyüktür. Kadın Kollarımız gerek seçim dönemlerinde gerekse referandum süresi boyunca gece gündüz her zaman yanımızdaydı. Bu gayretli çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kadınlarımızla önümüzdeki süreçte de her zaman istişare içerisinde olacağız” dedi.

YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Teşkilatlarımızda kadınlarımızın özel bir yeri vardır. Çıkmış oldukları bu kutlu yolda yeniden göreve seçilen kadın kolları Başkanımız Gül Nalcı’ya ve yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Bizler her zaman halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilatımızın tüm kademesi ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Belediye olarak toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi kadınlarımız içinde gereken her türlü desteği belediyemiz olarak sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz. Kongremiz hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.