İDEAL ile İDEAL güzelliğin kapılarını aralayın

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kurulduğu günden bu yana sektördeki iddiasını sürdüren İdeal Güzellik ve Spa Merkezi, toplumda her yaştan insana hizmet etme iddiasını sürdürüyor.

Güzellik sektöründe yeniliklere kapılarını aralayan İdeal, “güzellik her insanın hakkıdır” prensibiyle erkek ve bayan estetiğinde 1. sınıf  hizmet vermeyi sürdürüyor.

Türk ve Fin Hamamlarıyla, masaj ve çeşitli yöntemlerle bölgesel zayıflama, hamama özel doğal maskeler, saç kaldırma modelleri, makyöz, kuaför kalıcı makyaj, cilt bakımı, cilt yenileme maskeleri, estetiysen hizmeti, kaynak saç, hight light (hay layt) ile çeşitli saç boyalarlı v.b. birçok alanda hizmet sunan İdeal Güzellik ve Spa Merkezi, kendisine özen gösteren ve önem veren kadın ve erkek müşterilerinin mükemmel bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Ortadoğu ülkesinde 5 katlı bir güzellik merkezinde 25 yıl görev yapmasının ardından memleketi İskenderun’a dönen Sunay, Güzellik Akademisi mezunu olan Sunay, memleket özlemine mesleki özlemini de eklediğini belirterek “Kendi yurdumun insanına hizmet verme hayalini İdeal Güzellik ve Spa Merkezi ile gerçeğe dönüştürmenin heyecanını yaşıyorum. Hijyenik bir ortamda kaliteli hizmet anlayışı ile bize gelen müşterilerimizin merkezimizden çıkarken kendilerini mutlu, sağlıklı ve huzurlu hissetmelerini sağlıyoruz.” dedi.

İki katlı 500 metrekarelik bir alanda ferah bir ortamda güzeryüzlü hizmet almak isteyenleri İdeal Güzellik ve Spa Merkezi’nde davet eden Sonay, “Kendine önem veren, kendisini önemseyen ve kendini İdeal hissetmek isteyen herkesi İdeal Güzellik Merkezimize bekliyoruz” diye konuştu.

İdeal Güzellik Merkezi Yenişehir Mahallesi Mareşal Çakmak Caddesi Beşen Plaza ‘da bölge halkına hizmet vermeyi sürdürüyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.